FR NL EN

Het was een gelukkige dag toen Joséphine Galét, enige dochter van Belgische adel, geboren werd. Maar het lot zou haar leven voor altijd veranderen. Na het vroegtijdig heengaan van haar moeder zocht de jonge Joséphine troost in de liefdevolle armen van haar grootmoeder.
Dagen en nachten bracht ze door in de vorstelijke keukens, waar dansen en bakken zo’n krachtige ingrediënten van geluk bleken te zijn dat haar verdriet in zonlicht veranderde. De legende wil dat dit de oorsprong was van de heerlijke Galét wafel. De plaatselijke bevolking zal u vertellen dat dit ook de reden is waarom het mythische recept nog steeds een goed bewaard familiegeheim is, enkel gedeeld met de nieuwe generaties. Maison Galét werd opgericht om iedereen te laten genieten van de legendarische smaak van deze Belgische culinaire magie. Met liefde gemaakt om iedere dag een beetje mooier te maken.

Onze zoete wafels

Kaneel
Vanille
Chocolade
Framboos
Appel/Kaneel

We willen u verleiden met onze natuurlijke en bovenal verrukkelijke producten, zoals onze zoete, warme wafels aangeboden met een keuze aan smaken waar je blij van wordt.

Maison Galét is een plaats waar heden en verleden elkaar ontmoeten,
waar groot en klein genieten van de onvergetelijk
zoete geur van de kindertijd.

Onze Galéts Gourmands

Ons assortiment lekkernijen telt er nu ook hartige wafels bij die de perfect alchemie behouden tussen schoonheid en smaak, dankzij de keuze voor hoogstaande producten, meesterlijk vormgegeven door onze chef.

Wriggling Salmon
Veggy Symphony
Parisian Romance
Grand Tradition
Italian “Caprice”
Greek Delight
Indian Mystery
Juicy Beef
Royal Cheese

Franchisenemer worden

Houdt u van onze producten en droomt u ervan om ons concept zelf te kunnen uitbouwen? Wij zijn op zoek naar franchisenemers die zich persoonlijk willen inzetten en het dagelijks beheer van een Galét winkel op zich willen nemen.

Galét Franchise

U bent al Franchisenemer?

Uw Galét-ruimte

Winkels

Galet - Magasin de gaufres Liege

Galét LUIK
39, rue Pont d’Ile
4000 Luik

Galet - Magasin de gaufres Bruxelles

Galét BRUSSEL
Anspachlaan, 2
1000 Brussel

Galet - Magasin de gaufres Casablanca

Galét CASABLANCA
1, Rue El Kadi Iass
20250 - Casablanca (Marocco)

Galét, meester in smaak en vernieuwing
« Made in Belgium ».

Galet gaufres contact logo info@galet.be
Volg ons op Instagram